vrijdag 16 september 2011

playing a role is easy. but being yourself, now that’s a challenge.

Mensen, mijn haar is eraf! Nee, zeker niet alles, maar veel! Op het gebied van mijn haar ben ik echt een schijterd. Qua kleren doe ik alles, het maakt me niets uit. Ik trek alles aan, nieuwe dingen, oude dingen. Maar wanneer het op mijn haar aankomt, nooit durf ik iets anders. Tot vandaag. 16 september 2011, deze dag komt in de geschiedenisboeken: "Anouck knipt haar haren in een ander kapsel". En hoe! Het is een stuk korter. Maar ik was echt toe aan iets anders, so here it is. Ik moet er heel erg aan wennen en kan nog niet zeggen of ik er blij mee ben. Ik zal wel moeten want het groeit er natuurlijk niet binnen een dag weer aan haha. Hieronder een before & beafter foto. Wat vinden jullie ervan? Fijn weekend !

title quote of Miss Darbus (High School Musical)

14 opmerkingen:

 1. leuk!:D er is echt wel veel af.;o maar het is wel superleuk vind ik.:D jij durft tenminste, niet zoals sommige losers zoals ik.-.-'

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Staat je goed zeg! Maar toch vind ik het andere denk ik mooier...
  Haha, ik durf ook nooit een ander kapsel. ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je ziet er best wel anders uit zo, maar misschien komt dat ook door de scheiding. In ieder geval vind ik het wel leuk!
  Ik heb laatst ook mijn haar geknipt en eerst was ik er ook niet blij mee maar nu geniet ik er eigenlijk wel van :D Ik ben wel van plan om mijn haar weer lang te laten groeien
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. hartstikke leuk! vind het nog leuker dan het eerste! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Looks gorgeous!
  Made me follow even though I don't understand anything what you're writing ;)
  I would love for you to check out my blog & follow me if you'd like! xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Trouwens, ik heb net je HELE blog bekeken, en je hebt sinds het begin af aan een hele leuke stijl. Echt jaloers op je!
  Ik ben ook benieuwd naar je klerenkast en sieraden stash (daar had je al een beetje van laten zien, maar volgens mij heb je nu veel meer..)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. super leuk! staat je echt niet verkeerd! vind het echt knap van je, zit ook steeds te twijfelen om het eraf te knippen, maar durf me er nog niet overheen te zetten...

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik vind het heel erg leuk staan! Heb je er nooit aan gedacht om een schuine of gewone pony te nemen? Is ook al gelijk een hele verandering. :)

  BeantwoordenVerwijderen

thank you so much for your comment! I really appreciate it. ♥