zondag 25 april 2010

I´m a little bit crazy, don´t you think?

Gisteren ben ik even in dorp geweest mijn mijn zus en mijn moeder. Bij de action heb ik bruine slippertjes, witte sandaaltjes en bruine armbandjes gekocht. De sandaaltjes heb ik gekregen van mijn moeder, how sweet! (: Ook heb ik een mega oranje bril gekregen van mijn moeder (zie foto´s). Ik vind hem zo geniaal haha! Met koninginnedag ga ik op de kleedjesmarkt in ons dorp zitten, met deze bril op (tenminste, dat ben ik van plan. ;p). Ik ga voor lul staan, but who cares?

Het was lekker weer vandaag! Jammer alleen dat de zon rond 2 uur verdween achter de wolken.. Toen sloeg de verveling toe, vandaar de foto´s, hihi.
Dikke kus! x


(Saaie combinatie en geen sieraden omdat ik mijn kast aan het opruimen was. Dit had ik als laatst aan, en ik had geen zin om me om te kleden. I´m sorry! )

3 opmerkingen:

 1. Haha, super die foto's. Ik vind het altijd geweldig om langs al die kleedjes te lopen op Koninginnedag. Helaas had ik er vorig jaar nauwelijks tijd voor omdat ik toen moest werken. En dit jaar ga ik precies op Koninginnedag op vakantie, tja..

  BeantwoordenVerwijderen
 2. aah, ik wil die bril ook!
  hahaha, vet grappig. :D

  xoxo' Marye.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hihi, leuke bril. :)En inderdaad, schijt dat je voor schut staat. Het ding is geniaal.

  BeantwoordenVerwijderen

thank you so much for your comment! I really appreciate it. ♥