woensdag 15 augustus 2012

time still turns the pages of the book its burned

Zoals jullie waarschijnlijk weten, zit ik nu in het Zuid-Limburgse Maastricht met mijn beste vriendinnetje en mijn zus. Vanavond ga ik mee met mijn vriendinnetje en blijf ik nog 2 nachtjes slapen bij haar in Roermond (ze is verhuist deze vakantie en woont nu 3,5 uur treinreizen van me vandaan...). Vrijdag neem ik haar voor de eerste keer (shame on her) mee naar de Primark. Ik ga een klein beetje te vaak naar de Primark de laatste tijd. Vorige week was ik er ook al.. Oeps! Mijn Primark aankopen zal ik samen in een post laten zien, anders komen er wel erg veel shoplogs komende dagen. But back to the point. Een van de dingen die zeker in mijn koffer zit, is mijn notitieboekje. Ik maak serieus overal lijstjes van. Wat ik nog moet kopen, wishlists, aankopen ga zo maar verder. Hieronder een kijkje in mijn notitieboekje. Ik hoop dat jullie net zo van je vakantie genieten als ik dat doe, en vergeet niet dat ik het heerlijk vind om jullie verhalen te horen. Brand los in de comments. Heel erg veel liefs.

avenged sevenfold - so far away

9 opmerkingen:

 1. Ik maak ook heel veel lijstjes! Je hebt echt een mooi handschrift! :) Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fijn dat je een leuke vakantie hebt! Die lijstjes zijn echt leuk, en je hebt idd een mooi handschrift!
  Liefs,x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lijstjes maken is leuk he! Haha :) En wat leuk dat jullie samen naar de primark gaan, ben benieuwd naar de aankopen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lijstjes maken is altijd leuk en handig! Veel plezier bij de Primark. Ik ben in NL ook nog nooit bij de Primark geweest, alleen in Londen :P.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Lijstjes maken is idd. leuk! Ik wil binnenkort ook een leuk notitieboekje ervoor aanschaffen. :) Veel plezier nog daar, en ben benieuwd naar je Primark aankoopjes. ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. lovely blog! xx

  http://www.theprovocativecouture.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh wat leuk, ik wil er ook een! Ik ben benieuwd naar de shoplog! :)
  Love.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik maak ook altijd lijstjes, nummer 1 op je bucketlist staat ook op de mijne haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. If you are looking for a jewelry items, Find here best buying jewelry featured product deals, jewelry discounts, jewelry coupons and much more with great savings.

  BeantwoordenVerwijderen

thank you so much for your comment! I really appreciate it. ♥