maandag 9 juli 2012

i don’t believe in the things i cannot see

Good evening sunshines! Hier ben ik eindelijk weer. In het Nederlands jawel. Ik heb vaak geswitcht tussen Engels en Nederlands, maar nu weet ik zeker dat ik verder ga in het Nederlands. In het Nederlands kan ik gewoon lekker snel een post wegschrijven, zonder om de vijf minuten een woord te vertalen, de grammatica op te zoeken of de spelling te googelen (de 5 voor Engels op mijn eindrapport is overigens ook een van de redenen). Dus hier ben ik weer! De afgelopen weken heb ik het eerst erg druk gehad met school. Ik heb gelukkig HAVO 4 nu helemaal afgerond en ik ben met maar één 5, 4 zessen, 5 zevens en een 8 over naar mijn examenjaar! In de tussentijd ben ik ook nog een dagje naar Londen geweest, heb ik heel veel ijsjes gegeten, gezwommen en heb ik vooral heel erg veel slaap ingehaald. En vandaag, op mijn eerste échte vakantiedag, besefte ik ineens dat ik mijn blog nu toch echt wel begon te missen. Dus na een break van een maand, kunnen jullie nu weer heel wat posts van mij gaan verwachten. In deze post wat Instagram foto's van de afgelopen weken. Heel veel liefs, Anouck. X

Follow me on Instagram: anoucksulman   
 1 meest lekkere lunch in tijden. een Italiaanse bol met camembert en pesto, kaas en komkommer. 2 allerliefste zus + kat.  3 #1 op mijn lijstje wat ik nog wil doen voor ik van school af ga is afgevinkt; 
op mijn laatste schooldag ben ik samen met een vriendinnetje op de skeelers naar school gegaan! (9 km). 4 eindelijk mintkleurige nagellak gevonden!
 5 delicious breakfast. 6 nieuwe bikini! (h&m). 7 heerlijke zelfgemaakte milkshake, halve bak vanille ijs. Benodigheden: 2 bananen, 2 eetlepels suiker en wat melk. 8 dagje Londen!


you me at six - the swarm

13 opmerkingen:

 1. Jeeej :)! Fijn dat je over bent! Lekker dat je nu eindelijk vakantie hebt. Ah, nectarine is zo lekker :). En gaaf ook dat je een dag in Londen bent geweest :).

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk dat je een dag naar londen bent geweest zeg!
  Die bikini is echt mooi. En leuk dat je weer terug bent! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jaaa, leuk dat je weer terug bent! :) Ik ben heel erg blij voor je dat je over bent, en heerlijk dat je alweer je examenjaar ingaat, ben je al bijna klaar met de middelbare school! Die milkshake ziet er lekker uit, die ga ik binnenkort ook eens proberen te maken! En wat super dat je nog een dagje naar Londen bent geweest zeg! Liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke foto's! Welkom terug.. en goed dat je over bent zeg. Dat ontbijtje ziet er lekkuuur uit en de Londen is echt geweldig hè?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Haha, dit is nou precies de reden waarom ik niet in het Engels wil gaan bloggen, ook al twijfel ik er wel over. Fijn dat je over bent!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. nice pics :)
  kisses
  fran

  showroomdegarde.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuke foto's zo bij elkaar (: het eten ziet er lekker uit! en skeeleren is tof haha, al helemaal als je ermee naar school gaat.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hele leuk foto's! Vooral die van het eten zien er heerlijk uit.. :p

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuke foto's! Die bikini heb ik ook, alleen het broekje niet! En gefeliciteerd dat je over bent :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. super leuke foto's
  gefeliciteerd met het overgaan :)
  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 11. wat een leuke foto's allemaal, ik krijg er honger van haha :)

  BeantwoordenVerwijderen

thank you so much for your comment! I really appreciate it. ♥