woensdag 5 oktober 2011

we can only hope. I mean, the truth is, there are no guarantees in life

Ik ben de slechtste blogger ooit. Hoogstens 2 posts per week en dat allemaal omdat ik het zo druk heb met school! Na school heb ik geen tijd meer om foto's te maken en mag ik meteen weer aan de bak voor de volgende schooldag. Er is gelukkig een voordeel: aanstaande maandag ga ik lekker 5 dagen naar Londen met school! Ik heb er zo verschrikkelijk veel zin in. De groep is geweldig, we zitten in een gastgezin en ik hoef een hele week even niet aan school te denken! (wow wacht, 2 weken! De week erna heb ik herfstvakantie, yes) It's gonna be a great week! Maar goed, terug naar mijn slechte blogger-gedrag. Ik heb nu even snel tijd gemaakt voor een post met wat random fotos. Erg boeiende post dus weer, I am so sorry. Nummer 2, 3 & 4 zijn gemaakt bij de Tina-Dag 2 weken geleden (holy crap de tijd gaat snel!). Rarara wat was de dresscode? Inderdaad, roze! En hoe roze! Het station was een roze wolk van meisjes die naar de Tina-Dag gingen. Laat staan het park zelf. Alles was roze, het was heaven voor iedereen die van roze houdt. Foto 1 heb ik gemaakt omdat ik gewoon verschrikkelijk veel van rozen houd. Het fish-eye effect maakt deze foto nog toffer. Ik hou van fish-eye effecten. De laatste twee foto's zijn simpelweg omdat ik urenlang naar de wolken zou kunnen kijken met een heerlijke Frappuccino Caramel van de Starbucks in mijn ene hand en mijn geliefde Nokia in mijn andere hand. Heel veel liefde.
robby ray (hannah montana)

9 opmerkingen:

 1. Wow, da's echt wel roze! Dat met bloggen heb ik ook, op maandag en dinsdag lukt het me sowieso nooit bijna. En heeeel veel plezier in Londen, het is een super stad!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. zit jij bij beracha op school? van my vieuw on todays fashion?
  Die zei namelijk ook dat ze naar londen ging met school. haha. Wat leuk zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. leuke foto's! alvast heel veel plezier in Londen.
  ik ga er dit voorjaar ook heen met school (:
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Maakt niet uit joh! Ik geniet van je posts, al zijn ze er niet zo vaak. Ik heb het ook erg druk met school en dan denk ik wel iederen keer, ik kmoet aan mijn blog, maar dat komt er dan weer niet van. Heel vel plezier in Londen! ;D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wat een leuke foto's! roze <3 veel plezier in Londen! daar ga ik ook heen in de meivakantie :D
  xoxo"sanne.
  www.diarywithoutaname.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ziet er leuk uit!
  zullen we elkaar volgen?:)
  liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ooh. je gaat naar Londen wat leuk,ik heb voor mijn stedereis ook Londen ingevuld en zou dan ook in een gastgezin komen,ik zou een verslag op je blog echt heel leuk vinden voor een kleine pre-view. Ik ga (als ik word uitgekozen) pas in mei,maar ik heb er nu al zin in.
  veel plezier,!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. leuke foto's! haha, ik kan nu al uit kijken naar alle frappucino's en caramel machiatto's die we gaan drinken volgende week, yummie!

  BeantwoordenVerwijderen

thank you so much for your comment! I really appreciate it. ♥